Superoppas - Bosman, Brigitte, ....-; Brulot, Heleen, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
AVI E4-M6 Samen met zijn nieuwe oppas, zijn oom Simon, maakt Jonas ritjes op de motor. Tijdens een van de ritjes zien ze een verdachte auto wegscheuren … > SAMENLEESBOEK
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 2