De spookstad - Dijkstra, Lida, 1961-; van Egeraat, Els, 1960- (Wommelgem : Van In, 2018)
De spookstad Lida Dijkstra & Els van Egeraat - Cowboy Rik ontdekt waarom iedereen plots wegvlucht uit het stadje Goudgroef. Ze zijn bang van de Rode Bokkenpoot. Maar Rik niet!
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 3