Fikkie! - Stoefs, Karla, ....-; Lemmens, Riske (ill.), ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Fikkie! Karla Stoefs & Riske Lemmens Tuur is bijna jarig. Hij wil graag een hond. Maar zijn ouders zijn net gescheiden en in het nieuwe huis van mama is geen plaats voor een hond. > Themaboek 'Twee huizen' - Echtscheiding ; kinderen
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 3