Angst in de nacht - ten Bruggenkate, Reina, ....-; Janssens, Mark (ill.), ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Angst in de nacht Reina ten Bruggenkate & Mark Janssen - Noah, Tim en Anouk springen uit de schoolbus en verstoppen zich. Maar dan rijdt de bus weg. Ze moeten de nacht doorbrengen in een griezelhuis.
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 3