Waarom we juf Kol willen vermoorden - Stoefs, Karla, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Waarom we juf Kol willen vermoorden Karla Stoefs & Jan van der Veken - Na de paasvakantie is de leuke meester Rob vervangen door de gemene juf Kol. Als het te erg wordt, ondernemen de kinderen actie!
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 4