Morgen is hij weg - Van Ranst, Do, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Morgen is hij weg Do van Ranst & Harmen van Straaten - De ouders van Lena gaan uit elkaar. Morgen vertrekt papa. Lena is in de war. Moet ze nu verdrietig zijn? En hoe doet ze dat? > Themaboek 'Twee huizen' - Echtscheiding ; kinderen
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 4