De vindeling van Wammerswald - Boonen, Stefan, 1966- (Wommelgem : Van In, 2018)
De vindeling van Wammerswald Stefan Boonen & Tom Schoonooghe - In Wammerswald spoelt een meisje aan, dat niet weet hoe ze heet. Haar komst zorgt voor onrust. Wie is ze? Wat wil ze? Bij wie moet ze wonen?
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 4