Alle beroemde schrijvers drinken (behalve ik!) - Vernelen, Aag, 1980- (Wommelgem : Van In, 2018)
Alle beroemde schrijvers drinken (behalve ik) Aag Vernelen - De papa van Floor heeft een drankprobleem, daarom heeft haar mama hem verlaten. Maar Floor blijft haar vader verdedigen, tot het fout loopt. … > Themaboek 'Twee huizen' - Echtscheiding; kinderen
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 5 en 6