Anna Amanda de eerste - Vandereyken, Leen, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Anna Amanda de eerste Leen Vandereyken - Anna Amanda wil altijd in alles de eerste zijn. Zo wil ze ook de eerste vriendin van de knappe Robbie Rosco worden. Maar dat lukt niet zonder slag of stoot!
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 5 en 6