De spinsels - Harrold, A. F., ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
De spinsels AF Harrolds & Emily Gravett (ill.) - Op een dag verschijnt Rutger in de kast van Amanda. Hij wordt haar beste vriend, al kan alleen Amanda hem zien. Tot meneer Vink verschijnt …
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 5 en 6