Sam Smith en de Dragons - Boets, Jonas, 1981- (Wommelgem : Van In, 2018)
Sam Smith en de Dragons Jonas Boets - Sam Smith van de spionageschool infiltreert in de maffiabende van de Dragons en probeert hun plannen te ontdekken. Het is een levensgevaarlijke missie …
Boektoppers 2018-2019: leerjaar 5 en 6