Digital Marketing like a PRO : prepare, run, optimize - Willaerts, Clo, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2018)
No-nonsense digitaal marketingplan Digital marketing like a PRO is een makkelijk te volgen stappenplan om je marketing via alle digitale kanalen te optimaliseren. Boordevol informatie en voorbeelden om tot succes te komen, vrij van inhoudsloze paginavulling, zodat je direct met het boek aan de slag kan. Zowel voor de minder ervaren marketeer als de professional die zijn skills wilt boosten en updaten: dit handboek digitale marketing helpt je jouw marketingdoelen te bereiken.
Keywords: Digitale marketing