C'est parti : handleiding. (Wommelgem : Van In, 2018)
C'est parti C'est faire vivre la langue ! De nieuwe reeks C'est parti is de opvolger van Branché waarbij vaardigheden en communicatief taalonderwijs centraal staan. In het licht van la perspective actionnelle leren je leerlingen stapsgewijs Frans spreken in authentieke taalgebruikssituaties. We bieden een sterke basis aan lesmateriaal, oefeningen en vaardigheidsopdrachten en reiken op een frisse manier de nodige tools aan om de Franse taal samen met jouw leerlingen tot leven te brengen. Als leerkracht heb je de keuze om de differentiatiemogelijkheden in het boek aan te passen aan de behoeftes van jouw klas. De troeven? Stapsgewijze opbouw in elk hoofdstuk: van micro-tâche (kleine taaltaak) tot macro-tâche (grote taaltaak) Realistische en bruikbare taalgebruikssituaties Mogelijkheid tot binnenklasdifferentiatie in het boek, af te stemmen op de individuele leerbehoeftes van je leerlingen Een grote variatie aan werkvormen Boeiende teksten en onderwerpen, aangepast aan de leefwereld en interesses van de leerling Volledige digitale ondersteuning dankzij het online leerplatform diddit
De nieuwe reeks C'est parti is de opvolger van Branché waarbij vaardigheden en communicatief taalonderwijs centraal staan.
Doelgroep: Secundair onderwijs
Keywords: Frans -- Secundair onderwijs