Fysiologie : werk - en kleurboek voor zelfstudie - Wicks, James H., ....- (Kerkdriel : Librero, 2017)
Fysiologie – werk- en kleurboek voor zelfstudie bevat meer dan 200 tekeningen met scherpe, realistische weergaven van de systemen en structuren in het lichaam, die duidelijk illustreren hoe ze functioneren en onderling met elkaar te maken hebben. Korte teksten leggen duidelijk de fysiologie uit van elk geïllustreerd lichaamsdeel, zodat een beknopt, interactief naslagwerk ontstaat over de menselijke fysiologie. De fysieke bezigheid van het inkleuren van de illustraties prent de vorm, ligging en functie van elk lichaamsdeel en -systeem goed in uw gedachten in. Zo wordt het veel gemakkelijker om die beelden later te visualiseren. Met behulp van de invulvelden kunt u uw kennis van de namen van de geïllustreerde onderdelen, processen en systemen testen. De antwoorden staan telkens onder aan de bladzijde. Dit is een onmisbaar boek voor alle mensen die een studie volgen of een beroep uitoefenen op het gebied van medische wetenschappen en gezondheidszorg, en die behoefte hebben aan fysiologische kennis.
Meer dan 200 gedetailleerde illustraties