Digitale nieuwsbrieven : inspiratieboek, boordevol praktische tips om te scoren in de mailbox van je publiek - D'hanens, Kristof, 1983- (Brussel : Politeia, 2018)
Een digitale nieuwsbrief is onmisbaar in je communicatiestrategie om een duurzame band met je doelpubliek op te bouwen. Maar hoe zorg je ervoor dat je mailtjes gelezen worden? Aan de hand van een heleboel praktische tips, goede voorbeelden en getuigenissen inspireert Kristof D'hanens je in dit boek om van je digitale nieuwsbrief een succesverhaal te maken.
Keywords: Digitale nieuwsbrieven