Kwinkslag : een verrassend kaartspel. (Leuven : Centrum Informatieve Spelen, 2018)
Kwinkslag helpt de spelers op een creatieve manier na te denken over verschillen en gelijkenissen tussen mensen: verschillen tussen mannen en vrouwen, generaties, culturen... Het is een simulatiespel waarbij de spelers geconfronteerd worden met medespelers die, ondanks vele schijnbare overeenkomsten, dingen op een verschillende manier doen. Kwinkslag is een variant van het simulatiespel Barnga.
Speldoos bevat 1 handleiding, 36 x kaart met spelregels, 6 pakken speelkaarten, 6 genummerde kaartjes
Didactisch materiaal.
Keywords: Diversiteit; Educatieve spellen; Multiculturele samenleving; Gezelschapsspellen