Ridder Muis - Nielandt, Dirk, 1964-; Pottie, Marjolein, 1970- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2018)
Muis heeft een zwaard en draagt een harnas. Ze is een ridder. Draak is gewoon Draak. Ridders vechten tegen draken. Maar Muis en Draak vechten niet. Ze zijn de beste vrienden. Samen beleven ze stoere en grappige avonturen. Dik boek voor eerste lezers.
Voor eerste lezers - AVI-M5 / AVI 4
Keywords: Fantasiefiguren