Lijm - Geleyn, Frank, ....-; Koyen, Ellen, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2016)
Als Flor met zijn speelauto tegen een boom knalt, is het stuur kapot. Pap maakt Flors stuur met superlijm. Die lijm is heel sterk. Ze houdt alles bij elkaar. Flor bedenkt een plan. Hij smeert zich van kop tot teen in met de lijm. Daarna springt hij in juf Fems armen ...
Voor eerste en tweede leerjaar - AVI-M4 - AVI 3