Het boek van aap - Broere, Rien, ....-; Aps, Soetkine, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2015)
Een lekker dik boek voor eerste lezers. Met vrolijke, kleurrijke illustraties. Aap en Das zijn vrienden. Samen hebben ze heel wat lol. In het eerste verhaal foppen ze Muis, vallen ze Uil lastig, pikken ze het eten van Vos ... In het tweede verhaal is Das sip. Aap doet hard zijn best om Das op te beuren. Wil Das tikkertje of verstoppertje spelen? Is Das misschien ziek? Aap doet gek, maar daar beurt Das niet van op. Wat wil Das dan?
Voor eerste lezers - te lezen na 3 maanden- AVI-M3 / AVI 1