Een kijkje in de kast - Wille, Riet, 1954-; Verschraagen, Richard, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2014)
Een origineel boek over de rommelkast die iedereen kent. In de kast liggen een pop, een kapotte kam, 20 knopen, een paar veren … Elk voorwerp vertelt zijn eigen verhaal. Daarbij wisselen kortverhalen, gedichten en raadsels elkaar af.
AVI-E3 / AVI 3