Anatomie van de hersenen : werk - en kleurboek voor zelfstudie - Gowin, Joshua, ....- (Kerkdriel : Librero, 2018)
Dit boek bevat meer dan 200 gedetailleerde afbeeldingen die een scherp en realistisch beeld geven van de anatomische structuren en de werking van de hersenen en het zenuwstelsel van de mens. De tekst verklaart de fysiologie van elk gebied en biedt zo een korte, interactieve blik op de fascinerende wereld van de neurowetenschap. Door de illustraties in te kleuren kun je de vorm, ligging en functie van de lichaamsdelen beter visualiseren en onthouden. Je kunt de namen van de lichaamsdelen, processen en systemen in de aangegeven velden invullen. • Meer dan 200 duidelijke en gedetailleerde anatomische illustraties • Ruimte om je kennis te testen terwijl je kleurt • Antwoorden staan onder aan elke bladzijde • Een bondige samenvatting per onderwerp levert in combinatie met de tekeningen een helder beeld op Dit boek is een must voor de vele studenten, medici en andere geïnteresseerden die gedetailleerde kennis van de structuren en werking van de hersenen en het zenuwstelsel willen verkrijgen of bijhouden.
Meer dan 200 gedetailleerde illustraties