Anatomie studieboek : werk - en kleurboek met meer dan 1.200 vragen en oefeningen - Ashwell, Ken, ....- (Kerkdriel : Librero, 2018)
Dit praktische boek voor studenten en andere geïnteresseerden biedt een volledig overzicht van de belangrijkste anatomische feiten en begrippen. Het maakt het mogelijk je basiskennis anatomie te testen en geeft een beter inzicht in de opbouw van het menselijk lichaam. De oefeningen zijn ingedeeld naar lichaamsstelsel. Elk hoofdstuk begint met een geïllustreerde samenvatting, waarin de voornaamste anatomische termen worden gedefinieerd. Daarna volgt een reeks van vragen en oefeningen, met onder andere goed-of-foutvragen, meerkeuzevragen, invuloefeningen en combinatie oefeningen. Inkleur- en labeloefeningen helpen om de ligging van verschillende onderdelen te herkennen en te onthouden. Stelsels en weefsels van het lichaam • spier- en botstelsel • zenuwstelsel bloedsomloop • ademhalingsstelsel
Meer dan 200 gedetailleerde illustraties