Anatomie : werk - en kleurboek voor zelfstudie - Ashwell, Ken, ....- (Kerkdriel : Librero, 2018)
Een praktisch leermiddel ter vergroting van de anatomische kennis. Dit boek bevat meer dan 350 afbeeldingen die een scherp en realistisch beeld geven van de anatomische structuren van het menselijk lichaam. De structuren worden tevens in heldere taal uitgelegd. Door de afbeeldingen in te kleuren worden de vorm en locatie van elk lichaamsdeel goed in de hersenen opgenomen, zodat ze later makkelijker zijn te visualiseren. Je kunt de namen van de lichaamsdelen in de aangegeven velden invullen. • Meer dan 350 duidelijke en gedetailleerde anatomische illustraties • Overzicht van het complete menselijk lichaam • Ruimte om je kennis te testen terwijl je kleurt • Antwoorden staan onder aan elke bladzijde Dit boek is een must voor de vele studenten, medici en andere geïnteresseerden die gedetailleerde kennis van de anatomie willen verkrijgen of bijhouden. Het geeft een compleet overzicht van het menselijk lichaam.
Nieuwe editie, herzien en bijgewerkt