De Obama-factor : methode voor charismatische communicatie - Cipers, Luc, ....- (Leuven : Uitgeverij LannooCampus, 2018)
Hoe zorg je voor een sterke eerste indruk? Hoe kun je je visie met overtuiging brengen? Hoe kun je anderen inspireren en bezielen? We leven in een tijdperk van tweets, clicks en likes. Face to face communiceren lijkt verleden tijd. Toch kun je met de juiste vaardigheden tijdens een persoonlijke ontmoeting heel wat meer gedaan krijgen. Hoe meer charisma je daarbij uitstraalt, hoe groter de kans dat je het volledige engagement krijgt van teamleden, collega's, klanten, investeerders en andere stakeholders. De Obama-factor leert je communiceren en leiddinggeven met charisma. Overtuigingskracht en charisma zijn immers geen talenten waar je wel of niet mee geboren wordt. Het zijn competenties die je kunt aanleren en versterken. Met deze praktische gids vergroot je je impact op je bedrijf, je omgeving én de samenleving.
Keywords: Communicatie ; leiding geven