Hoe coach ik mijzelf tot strategisch communicatieadviseur? : werkboek - Winkelaar, Karel A., ....-; Kossen, W., ....- (Amstelveen : Leporello Uitgevers, 2015)
Dit praktische zelfcoachboek helpt ambitieuze communicatieadviseurs om de stap te zetten naar een strategische positie. Met de opdrachten in dit boek werk je aan de vermeerdering van jouw eigen waarde als communicatieprofessional en aan de waarde die jij voor je opdrachtgevers hebt. Je investeert in jezelf, in je vaardigheden als adviseur. En je werkt aan je relatie met je opdrachtgevers. Want die moeten uiteindelijk jou op waarde weten te schatten. Zij spelen dan ook een belangrijke rol in de uit te voeren opdrachten. Het Werkboek sluit naadloos aan bij het in 2012 verschenen en lovend besproken boek van Karel A. Winkelaar, De communicatieadviseur op een strategische positie in de organisatie. Het Werkboek is ook los te gebruiken.
Keywords: Communicatieadvies