Creative Belgium : the book 2018 - Creative Belgium; Mortier, Jens, ....-; Hatson, Geoffrey, ....-; Goffeau, Guido, ....- (Leuven : LannooCampus, 2018)
Creative Belgium reikt jaarlijks awards uit voor de innovatiefste en opvallendste campagnes van onze reclamebureaus. Dit boek verzamelt deze campagnes. U kan meegenieten van het beste dat 's lands creatievelingen te bieden hebben. Een eerbetoon aan de kracht van onze internationaal gerenommeerde reclamegoeroes.
Keywords: Reclame ; campagnes