Hannes droom - Mastenbroek, Bianca, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
(3383) 3. Hannes droom - Bianca Mastenbroek (fantasie) met tekeningen van Winnie Trekker - Hanne steelt tranen en brouwt daarmee drankjes waarvan je heerlijke dromen krijgt. Haar meester verkoopt die droomdranken op de markt voor veel geld. Tot een arme man Hanne ontvoert en haar verplicht om dromen voor hem te brouwen.
Met tekeningen van Winnie Trekker
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad