Sporen - Chabbert, Ingrid, ....-; Boisnard, Annette, 1951- (Averbode : Averbode, 2018)
Als ze wakker wordt, ziet Marie sporen in de sneeuw. Ze leiden naar het bos. De volgende ochtend zijn de sporen er nog steeds. En dan besluit Marie om ze te volgen …
Keywords: Dieren