Woogie Boogie : onze klas zit niet stil - Vlaams Instituut Gezond Leven, ....- (Vlaams Instituut Gezondleven : Brussel, 2018)
Woogie Boogie poster- en stickerpakket Sta op, beweeg met de hele klas en plak aan het einde van de week een supercoole sticker. Na een gezonde dosis beweging kan je het bolletje van de juiste dag inkleuren. Wanneer alle bolletjes ingevuld zijn van maandag tot vrijdag, verdient de hele klas een nieuwe sticker. - Woogie Boogie educatief pakket Wil je: – de klas zo inrichten dat kleuters vanzelf meer rechtstaan en bewegen, – lang stilzitten in de klas onderbreken met bewegingstussendoortjes, – dat de kleutertjes niet te lang achter de computer of voor tv stilzitten, – leerinhouden op een actieve manier aanbrengen OF – het zitten op de speelplaats aanpakken? Ga aan de slag met het educatief pakket! Met dit pakket ontdek je aan de hand van voorbeelden, testjes en heel wat praktische info hoe je op een gemakkelijke manier lang stilzitten in jouw klas kan beperken.
Kleuers bewegen beweging