Een nieuw leven - Kamphuis, Martine, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
(3384) 4. Een nieuw leven - Martine Kamphuis (historisch, WO II, meeleef) met tekeningen van Mirjam Plettinx Het wordt voor joden steeds gevaarlijker in Duitsland. Daarom wordt Mirjam door haar ouders naar Engeland gestuurd. Daar zoekt ze een manier om ook haar ouders veilig naar Engeland te brengen.
Met tekeningen van Mirjam Plettinx
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad