De snoepschat - Van Reeth, Gitta, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
Daan is gek op snoep. Voor zijn verjaardag krijgt hij een rondleiding in een snoepfabriek. Maar hij vindt de uitleg van juffrouw Zoethout maar saai. Samen met zijn vrienden gaat hij zelf op ontdekking in de fabriek. Ze komen in een ouder gedeelte terecht en daar ontmoeten ze een bijzonder personage die hen over een snoepschat vertelt. Zullen Daan en zijn vrienden deze lekkere schat kunnen opsporen?
Leesniveau: AVI 7 - AVI E6