(N)iemand zoals ik? - Van den Berg, Menno, ....-; Coebergh, Mijke, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Fantasieverhaal over dino's
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Jezelf zijn