Goudlokje - Vernelen, Aag, 1980-; Jacqué, Isabelle, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Sprookje
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Avontuur