Een kleurige dag - Vernelen, Aag, 1980-; Kenens, Sofie, ....- (Averbode : Averbode, 2018)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Rijmverhaal met mascotte Remi
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Spelen-Speelgoed