Overal DNA : lespakket genetica. ([s.l.] : De Maakbare Mens, 2018)
Inspiratie en materiaal om met je klas 2e en 3e graad secundair of groep te werken rond erfelijkheid en genetica. Er zitten oefeningen in over ethische vraagstukken zoals ‘weten of niet weten', volledige genoomanalyse, databanken en privacy, NIP-test, nature/nurture, levensstijl, gentherapie, eugenetica, …. - 12 kant-en-klare oefeningen Zelf kiezen en combineren in functie van jouw les Diverse werkvormen met verschillende moeilijkheidsgraden Veel interactief en audiovisueel materiaal Toelichting en extra's voor de leerkracht Uitgewerkte doelstellingen met oog voor de eindtermen Mooi vormgegeven
Vlaanderen : verbeelding werkt