Doki op wieltjes - Vermassen, Eefje, ....- ([s.l.] : SVS - Stichting Vlaamse Sportschool)
De ‘Doki op wieltjes' - box bestaat uit spelfiches voor praktijkgerichte oefeningen én het avontuurlijke verhaal van Doki die leert fietsen. In de handige waaier vind je 30 gebruiksklare, educatieve spelfiches met praktijkgerichte oefeningen én korte, avontuurlijke verhaaltjes van Doki die leert fietsen. De fiches zijn in een handig formaat en in duurzaam materiaal; geplastificeerd laminaat. Bij het project ‘Doki op wieltjes' hoort een set van 5 vertelplaten met illustraties uit ‘Doki op wieltjes'. De platen hebben een standaardformaat (420 x 297 mm) en zijn van afwasbaar matlaminaat. De vertelplaten zijn ideaal om kinderen onder te dompelen in de avontuurlijke wereld van Doki. Ze passen in elk verteltheatertje (kamishibai). De verteller kan de platen ook gewoon vasthouden.
Verkeersopvoeding