Fiets brevet brons : educatief pakket voor de eerste graad lager onderwijs - Klynen, Eddy, ....- (MEchelen : VSV, 2017)
Fietsbrevet Brons Een educatief pakket met activiteiten en spelletjes om de stuurvaardigheid van leerlingen te oefenen, zodat ze op het einde van het tweede leerjaar klaar zijn om hun Fietsbrevet Brons te behalen. Hiervoor moeten de leerlingen een fietsparcours met zes vaardigheden afleggen in een beschermde omgeving (speelplaats, turnzaal,…): met de fiets aan de hand stappen; opstappen en vertrekken; rechtdoor rijden; traag rijden en evenwicht behouden; slalommen; stoppen en afstappen.
Vlaanderen is veiliger verkeer - Inclusief 30 brevetten en stickers voor de leerlingen