Waardevol werkloos : maatschappelijke gevolgen van digitalisering, robotisering en artificiële intelligentie - Janssens, Geert, ....- (Leuven : LannooCampus, 2019)
Wat is de rol van de mens in de economie van de toekomst? De 4e industriële revoluatie - de opkomst van artificiële intellientie en versnelde automatisering - maakt onze toekomst meer onvoorspelbaar dan ooit. Blijft alles bij het oude of moeten we straks allemaal weer naar school? Of pikken robots onze jobs in en worden we allemaal werkloos in 'Robocalyps'?
Keywords: Economie : maatschappij; Maatschappij: digitalisering