Hoe maak ik het in China? : wonen en werken, maatschappelijke en culturele trends, economische kansen en valkuilen - Agten, Sven, ....- (Leuven : LannooCampus, 2017)
De voorbije jaren is China van een producent van goedkope 'Made in China'-producten uitgegroeid tot een wereldmacht. Hoe maak ik het in China? vormt een realistisch beeld van het leven en werken in die nieuwe macht. Het onthult recente sociale, economische en culturele trends en linkt ze aan hun wereldwijde gevolgen. Daarbij komen de belangrijkste en vaak verrassende aspecten van die evoluties voor China aan bod: van inzet voor groene energie of het consumentengedrag van de snelgroeiende middenklasse, tot de luchtvervuiling en voedselschandalen die het land teisteren.
Keywords: China ; economie