Copy & concept - Thobokholt, Bert, ....-; de Waal, Barry, ....-; Westbeek, Martin, ....- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2018)
Copy & Concept is het enige werk dat het complete creatieve proces van marketingcommunicatie behandelt en is daarmee een aanwinst voor het vakgebied. Alle fasen van het proces komen aan bod: briefing, strategie, conceptontwikkeling, creatieve technieken en copywriting. Deze schitterend vormgegeven editie bevat talloze actuele voorbeelden en cases van topbureaus. Daarnaast levert de bijbehorende Facebookpagina voortdurende aanvullingen van actuele campagnes uit de hele wereld.
Keywords: Marketingcommunicatie ; reclame; Reclamekunst ; creativiteit