Handboek contentstrategie : boeien en binden met een praktische contentstrategie - Petersen, Patrick, 1951-1997 (Amsterdam : Boom, 2018)
Het Handboek ContentStrategie 4 (HCS4) biedt uw studenten een theoretisch en vooral ook praktisch inzicht om een effectieve contentstrategie te ontwikkelen en vooral ook uit te voeren. De Augmented Reality en de meer dan duizend bijlagen op de ondersteunende website maken van het handboek een crossmediale beleving.
Keywords: Communicatie ; strategie; Contentstrategie