Het merk is dood, leve het merk : rebranding : mislukking of meesterwerk - Stamsnijder, Paul, ....- (Den Haag : Academic Service, 2008)
Het merk is dood, leve het merk toont de nieuwste visie op merken en ondernemen. Het merk zoals we dat kennen, is verleden tijd. Een zwakke naam kan beter worden vervangen, dan half in stand gehouden. Veel behoeften zijn al vervuld, veel markten zijn verzadigd. De boodschap: met minder merken meer rendement.
Keywords: Merken