De nieuwe kok - De Lestrade, Agnès, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
6. Babette heeft dubbele pech ! Niet alleen zijn haar ouders nog niet zo lang geleden gescheiden. En is ze samen met haar mama moeten verhuizen naar een andere plek. Nu heeft haar mama ook nog een nieuwe job. In de keuken van haar nieuwe school! Ai! Babette hoopt vurig dat haar nieuwe klasgenoten daar niet achter komen …
Leesniveau: AVI E56 - AVI 8