Lieve Lowie - Vriens, Els, ....-; Nancy Kers, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
Lowie is de lieve vriend van Kas, Tuur en baby Jef. Hij houdt net als de broers van voetballen, knuffelen en verhaaltjes voor het slapengaan. Maar op een dag wordt hij erg ziek en moet hij naar de dierenarts. - afscheid nemen van een huisdier
Keywords: Dood