Marketingfacts jaarboek 2017-2018 - Van Manen, Thomas, ....- (Woerden : Marketingfacts, 2017)
In 11 hoofdstukken en 5 hot topics verkennen we alle voor jou actuele online marketing onderwerpen anno 2017. Dit jaar besteden we extra aandacht aan de moderne marketingorganisatie en de inzet van analytics. Natuurlijk behandelen we ook alle relevante kanalen en trends. Met het Marketingfacts Jaarboek ben je in een keer bij als het gaat om alle relevante statistieken en cijfers, inspirerende voorbeelden en best practices. Met de input van 30 prominente experts, is het Jaarboek een niet te missen naslagwerk voor marketingprofessionals en -studenten
Keywords: Marketing ; online marketing; Marketing ; trends