Domyos Strap Training 100 : crosstraining - fitness. (Istanbul : Domyos, 2018)
Afmeting Opengevouwen: Lengte: 60 cm tot 170 cm Breedte handgrepen: 13,5 cm Diameter handgrepen: 3,2 cm Pakket: Lengte: 17 cm Breedte: 10 cm Hoogte: 13 cm
Onze teams hebben deze suspension trainers ontworpen voor spiertraining van het hele lichaam met meer dan 50 verschillende oefeningen Een complete training, geschikt voor iedereen doordat je de moeilijkheidsgraad kunt aanpassen volgens de hellingsgraad van je lichaam. Licht en compact, past perfect in je sporttas.
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE