Tennisballen set Artengo : training TB 5-30. ([s.l.] : Artengo, 2018)
5 doosjes beschikbaar met telkens 3 tennisballen
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE