Markeringskegels Artengo : voor tennis. ([s.l.] : Artengo, 2018)
4 sets van 6 kegels (3 geel - 3 oranje) van 19 cm hoog voor tennis
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE