Fitball ant-burst : Swiss Ball anti-burst - small - fitness. ([s.l.] : Domyos, 2018)
Small
Wil je op een zachte manier rugpijn bestrijden of droom je van een platte buik? Deze Swiss Ball is anti-burst, verkrijgbaar in 3 maten en wordt aanbevolen door professionals uit de gezondheidszorg.
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE