Slackline : Simond slackline kit. ([s.l.] : Simond, 2018)
Afmeting 25m - 25 mm - 2 stuks in een zakje beschikbaar
Ontworpen voor: het balanceren op een strak gespannen band. Dunne band van 25 mm en 2 ratels om de slackline doeltreffend aan te spannen. - Gemakkelijk te installeren tussen 2 stevige bomen. Ratel om gemakkelijk aan te spannen en los te maken. Lees de gebruiksvoorzorgen.
Sportmateriaal SBE - te ontlenen in het SIC - mailen: hannelore.roose@howest.be
Keywords: Sportmateriaal SBE